Pagina's

woensdag 8 december 2010

Temps pourri

Parijs, 9 december 2010

De prefectuur van de politie heeft een 'deconseille formellement' uit laten gaan om deze ochtend niet te gaan rijden in de provincie Ile-de-France.
Er is in 23 jaar in dit gebied niet zoveel sneeuw gevallen als in de afgelopen nacht, en grote aantallen automobilisten hebben de nacht noodgedwongen op de snelweg moeten doorbrengen.auto's in de sneeuw op de A86
 Er speelt zich in kamer nummer 17 van het Campanile Hotel in Senlis, in verhouding tot de verschrikkingen op de snelweg, een klein persoonlijk drama af. Hier heeft de contolfreak in mij natuurlijk helemaal geen rekening mee gehouden.
Ik was van plan om om zeven uur te vertrekken en dan om eén uur met Guido aan de lunch te zitten.

Voorlopig heb ik besloten om te wachten tot het licht is. Dan ga ik heel langzaam de ruiten krabben.

En dan ga ik in de lobby van het hotel nog maar eens vragen wat de laatste stand van zaken is.

.

5 opmerkingen:

 1. Die Fransen gooien weer roet in het eten! Doe rustig aan, je hebt alle tijd van de wereld. Binnen drie maanden ben je control freak af, let op mijn woorden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een freak die totaal out of control is? Of gewoon een warm lief konijntje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, ik dacht dat je naar Spanje ging voor de rust... wat zit je je nu dan op te naaien? Je hoeft niks, hebt alle tijd.... relaaaaax! Geniet van extra dagje Parijs.. lekker glibberen door Parijs....
  Niet willens en wetens de weg op gaan. Zijn hier in Nederland ook al de wereld aan ongelukken geweest omdat ook hier iedereen perse met de auto de weg op wil (ondanks dat het nu al drie ochtenden een ijsbaan is op sommige wegen).
  Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuustig aan! ;-)
  Doe Guido de groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey wat een rare tijd heeft dit blogje.... 10:52?

  BeantwoordenVerwijderen